Zoes Minion

Dela:

Facebook
Pinterest
En minion som sitter med en liten tårta framför sig. Till ett 2-årsbasis.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Tårtan är en minion från filmerna Dumma mej. Framför honom finns ytterligare en liten tårta med stressen och ett 2-årsljus. Tårtorna är täckta med Satin Ice fondant. Inuti finns vaniljbottnar och 3 lager fyllning. Två lager syrlig hallonmousse (utan gelatin) och ett lager vitchokladmousse (också utan gelatin). I den lilla tårtan finns vaniljbottnar med chokladganache. Minionen har många fina detaljer men det viktigaste av allt är att den var otroligt god. ?

Insänd av:
Amanda Thomsen
(Visited 146 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

En sommardröm

En somrig jordgubb -och flädertårta med len vaniljpannacotta och sockerkaka med kardemumma.

Choco dream

Chokladbottnar varvade med mörk chokladganach och marängsmörkräm smaksatt av mjölkchoklad

Kanin tårta

en födelsedag tårta till Lenka med hennes favorit gosedjur