Rapunzel tårta

Dela:

Facebook
Pinterest
En riktig kalas tårta som är gjord på ricekrisp, marshmallow, ljusa bottnar med dumle fluff och hallonmousse. Täckt med sockerpasta och dekorationer som pärlströssel.

Detta är min dotters önskemål på tårta till kalaset imorgon 25/10. Grunden är gjord på ljusa fluffiga bottnar som är fylld med dumlefluff och hallonmousse. Tornet är gjort på ricekrisp som är blandat med marshmallow och smör. Sedan är det sockerpasta och pärlströssel för att skapa dom härliga färgerna. Rapunzel själv är en liten extra present till dottern.

Insänd av:
Jessica Alm
Instagram:
Cherryx89
(Visited 264 times, 2 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 6Röster medel: 3,83 av 5
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Maximilians första (hunduppätna) tårta

Min allra första tårta som jag bakat och den var till min son Maximilians dop. Jag bakade en tvåvåningstårta och en envåningstårta. När den lilla tårtan var spacklad och stod ute för kylning så går vår grand danois (hund) och äter upp hela!! tårtan. Kl 23 kvällen före dopet ställer sig jag med lite hjälp från min man och bakar en ny. Snabba var vi och på morgonen för dopet fanns två tårtor som väntade på att dekoreras med sugarpaste. Bidraget som jag lämnar in är efterföljaren till den “uppätna” tårtan.

Dinosaurie Tårta

Ljusabottnar med hallon mousse och vanilj Frosting vitchoklad och jordgubbsmilkshake Ätbar mossa, stenar och dinosaurie