Rock ‘n Cake

Dela:

Facebook
Pinterest
Min far älskar Pink Floyd och Roger Waters. Så till hans födelsedag gjorde jag Waters basgitarr dekorerad med Pink Floyd-referenser. Chokladtårta och salted caramel marängsmörkräm täckt med marsipan och sockerpasta. Komplett med blomstertråd som fungerar både som strängar och stängsel för den lilla kossan.

Baskroppen är täckt med vit marsipan och vit sockerpasta. Marsipanen har dekorerats genom att med lätt hand dra linjer för att efterlikna tegel samt sedan pikerats med röd kristyr. Den vita sockerpastan är dekorerad med grå sockerpasta formad som diverse knappar och sallet/strängfästet. Halsen och huvudet är täckta med svart sockerpasta och sedan dekorerad med en liten kossa och gråa stämskruvar av sockerpasta, samt den lilla gräsplätten gjord av kristyr. Strängarna är gjorda av blomstertråd.

Fler bilder
Insänd av:
Caroline Lööv Morén
Instagram:
https://www.instagram.com/varldskakan/
(Visited 17 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Bloddrypande spöktårta

Chokladbottnar , vaniljkräm på ena lagret, och hallonkräm som är insprutad i urtagna hål i mellanbottnen, så det ser ut som blod rinner ut när man skär upp en bit. Orangefärgad marsipan, spöken i vit marsipan och mörkchoklad spritsat uppepå.

Enhörningstårta

En ljuvlig chokladtårta med salt kola och marshmallowfluff, täckt med len marängsmörkräm.