’Giraffkärlek i Exotisk Paradis’

Dela:

Facebook
Pinterest
En förtrollande tvåvåningstårta där två gulliga giraffer myser tillsammans och en självständig lejon vaktar tryggheten i djungeln. Smaken som gömmer sig i den underbara tårtan är en riktig dröm: saftiga vaniljbottenar fyllda med vit chokladkräm berikad med bourbon-vanilj och mascarpone. Tillsammans med en exotisk fyllning av mango och passionsfrukt blir det en oförglömlig smakupplevelse!
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 18 Röster medelbetyg: 4,67/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Detaljer på tårtan:
Täckt med: Krämig och smakrik vit chokladganache som smälter i munnen.
Toppad med: Skickligt handgjorda sockerpastafigurer som skildrar girafferna och förtrollande detaljer.
Botten av: Mjuk vaniljbottnar som är perfekt balanserad i smaken.
Fylld med: En harmonisk kombination av vit chokladkräm, bourbon-vanilj och mascarpone, tillsammans med den uppfriskande smaken av mango och passionsfrukt.

Fler bilder
Insänd av:
Gohar Petrosyan
Instagram:
gocakes__
(Visited 189 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

baby shower

sugar paste gravid magen med en en liten fot tryck o en mini bebis på magen ,

Mr&Mrs

Bröllopstårta med mycket detaljer och mycket färska blommor.