Födelsedags tårta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 8Röster medel: 3,88 av 5
Loading...

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
En festlig och kreativ födelsedagstårta med alla dina favoritprodukter/ märken som räcker till runt 85-90 pers. Mjuka vaniljbottnar och dessutom chokladbottnar också med en underbar smak av jordgubbar, choklad och härlig vanilj. Bakad med kärlek!

Tårtan är byggd av både vanilj och chokladbottnar. De tre små tårtorna alltså Chanel, LV (Louis Vuitton) och modeltårtan innehöll vaniljbottnar. Bara modelltårtan innehöll vaniljkräm och banan men alla de tre tårtorna innehöll jordgubbsmousse och grädde. Den nedersta tårtan alltså dior tårtan innehöll chokladbottnar och chokladmousse och på en av bottnarna fanns det grädde. Bottnarna är höga. Hela tårtan är först täckt av vitchoklad ganache för att jämna ut sidorna. Eftersom att när jag sedan täcker tårtorna med sockerpasta så ska det se jämt ut utan några höjder eller gupp. Sedan formade jag vit sockerpasta till 2 parfym mallar som jag sedan målade på och skrev jadore på. Jag formade även LV märken av sockerpastan och Chanel bokstäverna och dior bokstäverna. Modellen på en av tårtorna är bara simpelt urklippt på ett papper. Till sist lade jag till plastblommor på toppen för att ge en ljuvlig sommarkänsla!

Fler bilder
Insänd av:
Elham Salman
(Visited 85 times, 1 visits today)

kommentera

kommentarer

Liknande tårtor

Godisland

En födelsedagstårta med ett härligt godisland av mini-donuts, en smältande glasstrut, marshmallows och annat godis som för tankarna till ett galet willy wonka-landskap i pastell.