I samarbete med Lyckas med mat – Köksredskap arrangerar Tartdekorationer.com tävlingen: Tårtmästare 2020. 

Tävlingens start och avslut

Du kan skicka in ditt tävlingsbidrag f.r.o.m söndag 4/10 kl.10:00 t.o.m söndag 25/10 kl.23:59.

Priser 

1:a pris: KitchenAid Artisan 4,8 liter till ett värde av 5999 kronor. Finns i färgerna röd, creme och svart.

2:a pris: Presentkort i webbutiken www.lyckasmedmat.se till ett värde av 1500 kronor.

3:e pris: Presentkort i webbutiken www.lyckasmedmat.se till ett värde av 1000 kronor.

Gilla Priset: Fina priser från FunCakes till ett värde av 2500 kronor.

Presentkort-Lyckas-med-mat-800.jpg

Gilla Priset

Fina priser från FunCakes till ett värde av 3000 kronor.

Gilla Priset tilldelas det bidrag som får flest gillamarkeringar på www.tartdekorationer.com från Facebook innan den 25 oktober. Det finns en gillaknapp på alla tårtbidrags sida.

Priset består av massor med spännande och roliga produkter från FunCakes. (obs, produkterna kan skilja sig från vad som visas på bild)

Tävlingsuppdrag

Skicka in en bild på en tårta du har bakat med temat Festtårta. Det kan vara en tårta till en speciell högtid, till exempel studenten, bröllop, mors dag, dop, nationaldagen eller andra festliga tillfällen.

Skicka in en beskrivning med en eller flera bilder på din tårta där man tydligt kan se detaljerna. Du får skicka in hur många tävlingsbidrag du vill.

Läs nedan tävlingsreglerna och kriterier som måste uppfyllas för att ditt bidrag skall godkännas.

Kriterier som måste uppfyllas

 • Det är du som har gjort tårtan – och du har inte kopierat från någon annans sajt eller tryckt media.
 • Det är du som har tagit bilden själv och/eller har fulla rättigheter att använda den.
 • Du har skrivit en beskrivning av din tårta. Följ mallen nedan!
 • Det går även bra att göra en så kallad dummie, men även då vill vi ha en beskrivning på vad tårtan är täckt och dekorerad med.
 • Du har bifogat kontaktuppgifter (namn och mejladress) så att vi kan nå dig vid frågor och eventuell vinst.
 • Ditt bidrag får vara en tårta som du tidigare har publicerat på din blogg, hemsida eller sociala medier. Dock ej en tårta du har tävlat med tidigare år i tävlingar som Tårtdekorationer.com har anordnat.

Mall

Namn på din tårta.
Kort säljande beskrivning av din tårta.
Tydlig beskrivning av detaljerna på din tårta.
Täckt med:
Toppad med:
Botten av:
Fylld med:
En eller flera bra bilder på din tårta.

Tänk på att en bra och tydlig beskrivning och fina bilder ger dig större chans att gå till final.

Bidraget laddar du upp själv

Tävlingsbidraget ska vara uppladdat senast kl 23:59 den 25 oktober 2020. Du laddar själv enkelt upp ditt bidrag via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Tävlingsbidraget kan laddas upp från kl 10:00 söndag den 4/10. Skicka in ditt tävlingsbidrag här!

De enkla tävlingsreglerna

 • Skicka in ett eller flera bidrag med temat Festtårta fram till sista anmälningsdag den 25 oktober 2020 kl 23:59.
 • I juryns sitter Anna Grund, Anna Winér och Karolina Velozo . Årets jury kan du läsa mer om här!
 • Sammanlagt nio finaltårtor utses av de tre jurymedlemmarna. De bedömer om temat Festtårta följts samt efter beskrivning och utseende på tävlingsbidragen, vilket innebär att en tävlande kan ha flera tårtor i finalen.
 • Insända tävlingsbidrag publiceras efter godkännande. Det kan ta upp till 24 timmar, du får ett mejl när ditt bidrag är publicerat.
 • Det tävlingsbidrag som fått flest gillamarkeringar på www.tartdekorationer.com från Facebook, till och med den 25 oktober klockan 23:59 2020 vinner ”Gilla Priset”. Gillaknappen finns på tårtbidragens sida. Du får dela ditt bidrag på sociala medier för att uppmuntra vänner att gilla ditt bidrag på tartdekorationer.com. Köpta likes med hjälp av annonsering räknas som ogiltiga och bidraget blir diskvalificerad ur tävlingen.
 • När du skickar in ditt bidrag godkänner du att ditt bidrag med bild publiceras på www.tartdekorationer.com, lyckasmedmat.se och på Lyckas med mats sociala kanaler som Facebook, Instagram, twitter och på andra webbsidor, men även i nyhetsbrev som Lyckas med mat äger. När vi använder bilden anges alltid namn på den som tagit bilden.
 • Den tävlande ansvarar för att dennes tårta och bilder m.m. inte gör intrång i annan parts upphovsrätt samt förbinder sig att hålla Lyckas med mat AB skadeslöst vid ev. skadeståndstalan från annan part.
 • Finalisternas bidrag och namn kommer att presenteras på Lyckasmedmat.se, Facebook, Instagram samt på www.tartdekorationer.com den 29 oktober.
 • Vinnaren utses av personal på Lyckasmedmat.se som bedömer finalisternas bidrag efter beskrivning, utseende och att det följer temat Festtårta.

Vinnarna presenteras på Lyckas med mats Facebooksida, Lyckas med mat | Bakgrupp Instagram och Lyckas med mats nyhetsbrev, samt på www.tartdekorationer.com den 1 november 2020. Gilla-priset presenteras den 27 oktober 2020.

Tävlingsbidragen från 2019 hittar du här: Tårtmästare 2019