Här presenterar vi juryn i Årets Tårtmästare 2020. Deras uppgift är att välja ut sina 3 favorittårtor bland alla bidrag som skickas in.


Anna Grund

Först ut är Anna Grund som driver CakesbyAnnaG. Hon har bakat tårtor i 3 år och har sedan 2 år tillbaka ett eget företag vid sidan om sitt heltidsjobb som idrottslärare. Anna älskar att lära sig nya tekniker och att låta varje tårta bli unik. Framför allt gillar hon bröllop. Hela processen från att möta brudparet till att lämna över tårtan på bröllopsdagen. Praliner har det senaste året blivit en stor del av Annas verksamhet och där är möjligheterna till variation oändliga.

Instagram: cakesbyannag
Hemsida: CakesbyAnnaG


Karolina Velozo

Karolina har så  länge hon kan minnas varit fascinerad av tårtor, inte bara för att de är goda, utan även av alla detaljer och former som man kan göra. Att baka och dekorerar tårtor är att göra konst i socker för henne, man kan göra otroligt mycket bara man har obegränsad fantasi, engagemang och tålamod – Något som Karolina definitivt har!

Instagram: karolina_sweetcake
Hemsida: My Sweet Pink Cake


Anna Winér

Tredje och sista jurymedlemmen är Anna Winér som driver det kreativa instagramkontot med samma namn. Där delar hon med sig av  sina allergianpassade och kreativa bakverk. Oavsett om du är vegan, glutenintolerant, diabetiker eller har någon allergi ska du alltid känna att det finns något gott även för dig. Du ska inte behöva känna dig till besvär bara för att du är allergisk. Inte anses tråkig bara för att  du äter sockerfritt. Och, inte bli utesluten från festligheter bara för att du behöver specialkost. Anna vill visa att hennes recept är både enkla och goda att kunna baka “till alla”

Instagram: anna_winer