30 års tårtan

Dela:

Facebook
Pinterest
Denna våningstårta är den första jag gjort. Det är roliga nybörjar dekorationer där jag försökt få rosorna att se lite frostade ut.

Jag har gjort den här tårtan i vit sockerpasta fastsatt med smörkräm. Med vita rosor runt om doppade i färgat blått socker för att få lite frosting. Gjorde detsamma med dom blåa rosorna. Prövade även göra en banderoll för hand och har också använt mig av en pärlutstickare för att få en fin dekor runt tårt kanterna. Själva tårtan ville jag få så elegant som möjligt så använde mig av diamantmönster samt blåa pärlemor pärlor i varje diamanthörn.
Jag älskar snickers så jag gjorde en tårta på chokladbottnar delade på tre där ena fyllningen var jordnötssmörs frosting och den andra fyllningen var dulce de leche frosting. Det var oerhört uppskattat.

Insänd av:
Sandra Segerlund
(Visited 99 times, 1 visits today)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Rosadröm

En ljusrosa sofitiskerad och detaljrik födelsedagstårta till en tjej som älskar rosa

Drömmarnas tårta

Födelsedagstårta med olika färger och texter med små önskningar till min syster