Våningstårta till sonen

Dela:

Facebook
Pinterest
Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare - Tårtdekoration 2013, insänt av Anna Herold.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 26 Röster medelbetyg: 4,27/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Typ av tårta: Våningstårta till min lille sons ettårsdag. Den var 30 bitar stor.
Täckt med: Marängsmörkräm och hemmagjord sugarpaste med vaniljsmak.
Toppad med: Nallebjörnen var gjord i marsipan och hans krona av flowerpaste. Övriga dekorationer är gjorda av flowerpaste. Målade med guldfärg och pärlemoskimmer.
Bottnar av: Ljusa bottnar med vaniljsmak
Fylld med: Färska hallon på första botten med hallonmusse ovanpå. På andra botten vitchokladmousse.

fodelsedagstarta-till-sonen

(Visited 35 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Bävern Berras höstfest 🦫🍁

Bävern Berra slänger sig i en lövhög för att fira in hösten och alla underbara färger vi har ute nu. Han önskar er en lika fin höst som han tänker ha!

Mirror glaze Blåbär Mousse tårta

Fantastisk kombination av blåbär Mousse, hallon Mousse, vitt choklad mousse och brun choklad mousse som ger dig en underbar elegant smak som du har aldrig har smakat… Mm