Tvåvåningstårta till en 4-åring

Dela:

Facebook
Pinterest
Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare - Tårtdekoration 2013, insänt av Carolin Källström Jörgensen.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 65 Röster medelbetyg: 4,38/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Typ av tårta: Tvåvåningstårta till en 4 åring
Täckt med: Marsipan
Toppad med: Dekorationer av sugarpaste. Prinsessan var även den i sugarpaste och ansiktet målat med pastafärg, 4:an är pudrad med ätbart rosa glitter.
Bottnar av: Hembakade vaniljbottnar som även var färgade rosa
Fylld med: Rårörda blåbär och vaniljmousse

”Denna tårta gjorde jag igår till min dotter som älskar rosa och prinsessor, så det var en självklarhet att även bottnarna skulle färgas rosa. Det var första gången som jag modellerade en ”människa” och jag blev otroligt nöjd med resultatet. Jag är ingen konditor, utan har bara ett stort intresse för bakning och dekorationer. Jag bakar med hjärtat!” skriver Carolin som skickat in bidraget.

tvavaningstarta-carolin tvavaningstarta-carolin-2tvavaningstarta-carolin-3 tvavaningstarta-carolin-4 tvavaningstarta-carolin-5 tvavaningstarta-carolin-6 tvavaningstarta-carolin-7 tvavaningstarta-carolin-8 tvavaningstarta-carolin-9 tvavaningstarta-carolin-22

(Visited 189 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Black Night

Jag Har gjort den bröllopstårta till en unika brudparet 💞 efter sina önskemål