Trassel (Tangled)

Dela:

Facebook
Pinterest
Min kompis Camilla på bilden fyllde år och ÄLSKAR allt som har med Disney att göra. Jag överraskade med en Trassel-tårta i två våningar på ett annorlunda sätt.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1 Röster medelbetyg: 5,00 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Pelaren och taket på tornet är gjorda av Rice crispies treat (smälta marshmallows blandat med Rice crispies). Format starkt och stabilt nog för att orka bära tornet.
Själva tornet på toppen är också en tårta. Den står på ett litet tårtfat och “vilar” uppe på pelaren. Båda tårtorna är täckta och dekorerade med sugarpaste, spacklade med ljuvlig smörkräm och innehåller vaniljbottnar. Vattnet är gjort av socker, vatten, maizena och citron. Gräset är spritsad smörkräm. Flickan Trassel är en vanlig plastfigur.
I tornet finns smakerna oreomousse och jordgubb/rabarb. I den stora tårtan finns passionsfrukt- och hallonmousse. Otroligt goda kombinationer!
Miljön i Trassel är känd för mycket färger, blommor och gröna landskap med vattendrag som seglar förbi. Trassels hem är uppe i tornet.

Fler bilder
Insänd av:
Cathrine Karlsson
(Visited 177 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

TikTok

Tiktok tårta med vaniljbotten som grund som är fylld med maraboumousse och glasskräm

Djungeltårtan

Sockerkaksbotten, fylld med egenplockade sommarbär som blev till hallonmousse, blåbärsmousse och jordgubbscheesecake. Använt sockerpasta för att göra egengjorda figurer.