Till en skimrande 50-åring

Dela:

Facebook
Pinterest
En 3 våningstårta i vitt och silver till en lika skinande och fin 50-åring. En överraskningstårta från familjen som framkallade tårar hos mottagaren.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 45 Röster medelbetyg: 4,62 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

En stilren tårta i vitt och silver.
En tårta med ljus botten gjord efter receptet på potatismjölpaketet. Tårtan är fylld med jordgubbsmousse och vitchokladfluff. Det är även ett tunt lager med lemoncurd för att få lite syrlighet.
Tårtan är täckt med bright White sockerpasta från funcakes. Den är silverfärgad med pulverfärg.
Allt på tårtan är ätbart. Caketoppern har jag gjort med funcakes gum paste samt ätbart glitter.
För att få en mera levande känsla så har jag lagt ett lager med pärlemoskimmer med hjälp av airbrush.

Fler bilder
Insänd av:
Carina Persson
(Visited 292 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Diabella

Moussetårta som jag gjorde på min födelsedagen