Svart glamour

Dela:

Facebook
Pinterest
En mörk men detaljerad tårta som livas upp med röda och guldiga detaljer. För att få ännu mer intryck av en festlig tårta har jag ställt den på champagneglas med riktiga rosor i.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 106 Röster medelbetyg: 4,49/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan innehåller luftiga vaniljbottnar och är fylld med len vaniljkräm och ett fluffigt daimfluff. Den är spacklad med vaniljsmakande smörkräm och täckt med sockerpasta.
Den guldiga färgen är målad på vit sockerpasta med en guldig pulverfärg utblandad med lite vätska. Tryckte sedan dit svart strössel för att få något slags mönster.
Den svarta delen har jag gjort mönster på med hjälp av en patchwork cutter diamond. Gjorde sedan mönstret tydligare med ett modelleringsverktyg och slutligen tryckte jag fast guldiga sockerpärlor.
Masken är i grunden gjord av sockerpasta, sen har jag ”limmat” dit strössel över hela masken med kristyr, likadant strössel som jag satt på den guldiga delen av tårtan. Rosen och rosetten är även dessa gjorda i sockerpasta.
Fin färgad sockerpasta hittar du här på lyckasmedmat.se >>>

Fler bilder
Insänd av:
Jessica Jansson
(Visited 76 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Valborgstårta

Tårta för att fira in våren med smak av choklad, tonkaböna, kola och apelsin

Popcorn lover

Tårtan för sig med stooor sweet tooth. Salt Caramell gifter sig med smakerna fundge, karamell och popcorn. Såklart också en gnutta choklad också.