Svart glamour

Dela:

Facebook
Pinterest
En mörk men detaljerad tårta som livas upp med röda och guldiga detaljer. För att få ännu mer intryck av en festlig tårta har jag ställt den på champagneglas med riktiga rosor i.

Tårtan innehåller luftiga vaniljbottnar och är fylld med len vaniljkräm och ett fluffigt daimfluff. Den är spacklad med vaniljsmakande smörkräm och täckt med sockerpasta.
Den guldiga färgen är målad på vit sockerpasta med en guldig pulverfärg utblandad med lite vätska. Tryckte sedan dit svart strössel för att få något slags mönster.
Den svarta delen har jag gjort mönster på med hjälp av en patchwork cutter diamond. Gjorde sedan mönstret tydligare med ett modelleringsverktyg och slutligen tryckte jag fast guldiga sockerpärlor.
Masken är i grunden gjord av sockerpasta, sen har jag “limmat” dit strössel över hela masken med kristyr, likadant strössel som jag satt på den guldiga delen av tårtan. Rosen och rosetten är även dessa gjorda i sockerpasta.
Fin färgad sockerpasta hittar du här på lyckasmedmat.se >>>

Fler bilder
Insänd av:
Jessica Jansson
(Visited 69 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 105Röster medel: 4,50 av 5
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Rosadröm

En ljusrosa sofitiskerad och detaljrik födelsedagstårta till en tjej som älskar rosa

Flower power

Elica och Kalles bröllopstårta med presstorkade och närodlade blommor för att skapa känslan av en sommaräng till deras trädgårdsbröllop.