Stranger things tårta!

Dela:

Facebook
Pinterest
En riktigt god, fyllig och saftig choklad-stranger-things-tårta med en smakfull nutella & nougat chokladkräm!😋 En äkta dröm för alla stranger things och chokladälskare att sätta tänderna i!😻
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1 Röster medelbetyg: 5,00/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Detta är en riktigt saftig och mustig chokladtårta fylld med härligt krämig nutella & nougat chokladfluff, mellan mjuka, fluffiga och saftiga chokladbottnar. Något som varje chokladälskare inte kan undgå att bara ÄLSKA!😍

Och som om alla denna choklad inte vore tillräckligt så är denna tårta inklädd i en nutella-smörkräm som är färgad svart, flr att riktigt få fram den mörka och skrämande stranger things-kännslan.
Och som många av er kanske vet kan det vara en riktig utmaning att få en smörkräm svart. MEN en riktig liten tårtmästare har sina små knep😉.

Tårtans alla dekorationer är ätbara och handgjorda, och SJÄLVKLART kan varje liten detalj förknippas med stranger things. Alla dekorationer är gjorda utan sockerpasta och karamellfärg. (Förutom våfflorna som är riktiga nygräddade våfflor😋).

Som huvudpersonen på tårtan har vi det fruktade monstret från säsong 3, en demogorgon. Bakom den har vi våfflor, eller som Eleven själv skulle ha sagt det, eggos. Vi sidan av det blodiga monstret ligger Steves slagträ, som han i säsong 1 försökte rädda Nancy med. Och som kronan på verket har vi såklart Joyce’s julbelysning runt om hela tårtan. Och sedan får vi ju inte glömma, stranger things bokstäverna!😻

Bakom detta verk ligger 2 dagars hårt arbete, men mycket av kärlekt och mycket av fantasi för bästa möjliga resultat.
Hoppas ni gillar den!☺️

Fler bilder
Insänd av:
Evelina Jungeborg
Instagram:
evvesmums_
(Visited 168 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Barntårta med fåret Shaun

Lätt sockerkaksbotten med tunt lager hallonsylt sedan hallonmousse nästa fyllning är chokladmousse. Tårtan är täckt med sockerpasta

Miniontårta

Miniontårta fylld av hemmagjort vaniljkräm och hemmagjort jordgubbssylt i två lager. Tårtan är täckt med marsipan och alla figurer är gjorda av sockerpasta.

Super Mario Bros

En supermario tårta till en spelälskande 6-åring med choklad och karamell.