Söt dopkanin

Dela:

Facebook
Pinterest
Sockersöt kanintårta till sockersöt flicka som skulle döpas
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Bottnarna är pensionärskaka som alltså saftats med mjölk smör och vaniljsocker så de blir extra saftiga. Bakade dem i en konsik teracottakruka och två halvcirkelformade terrakottakrukor till huvudet. Man tager vad man haver. Självklart oanvända krukor.

Tårtan är fylld med hallon och vit choklad för att passa alla småbesökare på dopfesten. Pälsen har jag spritsat av Ahlgrensbilarfluff för extra “barnslig smak”. Öhon ros, öron och rosett är gjorda i marshmallowsfondant. Spetsen har jag gjort av royal icing, äggvita och gelatin som jag blandat och strukit ur i spetsforn. Trät på brickan är två olila färger mmf som jag vridit ihop för att få en trämarmorering

Insänd av:
Sophia
(Visited 52 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Ninjago

Ninjago-tårta till en 8-åring med mjölkchokladgrädde, jordgubbar och påskeskumfluff.

Frost tårta

Födelsedagstårta med choklad och hallon fyllning Insänd av:Viktorija(Visited 58 times, 1 visits today)