SOMMARÄNG đŸ’•đŸŒŒđŸŒż

Dela:

Facebook
Pinterest
FĂ€rgsprakande SommarĂ€ngs dröm till augusti bröllopet 💒
1 StjÀrna2 StjÀrnor3 StjÀrnor4 StjÀrnor5 StjÀrnor 60 Röster medelbetyg: 4,30/5
Klicka pÄ stjÀrnorna för att ge betyg, klicka pÄ stjÀrnan lÀngst till vÀnster för att ge betyg 1 och lÀngs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gÄng per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

En somrig bröllopstĂ„rta fylld med vitchokladmousse pĂ„ Callebaut vita choklad, rostad vitchoklad och hallon pĂ„ varmvispade vaniljbottnar, uppstruken och tĂ€ckt med Ă€kta smörkrĂ€m med smak av vanilj och dekorerad med sjĂ€lvplockade blommor som jag torkat 🌾🌿 En tĂ„rta som behövt mycket planering, förberedelser och kĂ€rlek 💕

Detta Ă€r min dröm bröllopstĂ„rta som jag fick Ă€ran att göra och fĂ„ friahĂ€nder till ett dala par nu i augusti 2023 💕

Fler bilder
InsÀnd av:
Emelie Simer
Instagram:
@linemelie
(Visited 409 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss pÄ Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser pÄ marsipan till dina tÄrtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager pÄfyllning  varje vecka, erbjuder vi en fÀrsk marsipan med lÄng hÄllbarhet frÄn pÄlitliga tillverkare.

Sockerpasta

LÀttarbetad sockerpasta i över 80 olika fÀrger och 30 olika smaker frÄn pÄlitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita pÄ att vÄran sockerpasta Àr fÀrsk nÀr den kommer hem till dig, dÄ vi fyller pÄ lagret minst en gÄng i veckan.

TÄrttillbehör

Dekorera dina tÄrtor och andra bakverk enklare och roligare med hjÀlp av vÄrt stora utbud av tillbehör för bak- och tÄrtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mÀngd olika tÄrttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tÄrtringar och dekorations-set. 

PastafÀrger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafÀrg som du kan anvÀnda till att fÀrga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. PastafÀrg Àr en en mycket dryg geléfÀrg som Àr fastare och mer koncentrerade Àn en vanlig karamellfÀrg.

TĂ„rtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tÄrtdekorationer till tÄrtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjÀlp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du Àven tillverka dekorationerna till din tÄrta sjÀlv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mÀngd olika bakformar i bÄde silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplÄtar och tÄrtformar i roliga motiv sÄsom bilar och fjÀrilar.

TĂ„rtformar

Hitta de rÀtta tÄrtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tÄrtformar i mÄnga olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjÀrtformade och fyrkantiga. Du hittar Àven set för t.ex. vÄningstÄrtor

Liknande tÄrtor

Hulken-tÄrta till Tage

Tuff pÄ utsidan men mjuk pÄ insidan med smaker av mjölkchoklad, jordgubb, vanilj och pÀron. Plus lite krossade Oreo-cookies.

Harry Potter

Fick Ă€ran att göra den hĂ€r tĂ„rtan till en tjej som gillar Harry Potter lika mycket som jag sjĂ€lv😍

Amelia

Dop tÄrta av Choklad med hÀrlig halloncurd och mestadels Àtbar dekor.