Snickaren

Dela:

Facebook
Pinterest
En tvåvåningstårta med verktyg och grävskopa från Byggare Bob
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 5 Röster medelbetyg: 4,20 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

En 2-årstårta till en kille som älskar verktyg samt Skopis från byggare Bob. Två våningar vaniljbottnar, fyllda med hallonmousse, passionsfruktsmousse samt hallonkompott. Täckt med citronsmörkräm och marsipan. Verktygen är gjorda i en blandning av sugarpaste och flowerpaste samt målade med ätbar färg. Skopis är uppbyggd av rice krispie treats samt en kombination av sugarpaste och flowerpaste. Hela tårtan är soja- och mjölkproteinfri. Uppskattades av födelsedagsbarnet som började leka med de ätbara verktygen och tittade väldigt konstigt på oss när vi sa att han kunde äta på dem.

Insänd av:
Frida Tjäder
(Visited 188 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Mothers day

Tårta i form av kruka med Oreos som jord och blombukett gjord av sockerblommor

Manchester

Sandra är ett stort fan av Manchester United så jag överraskade med en tårta och ätbar Mascot