Skönheten och Odjuret

Dela:

Facebook
Pinterest
Innehåll av tårtan som den gula färgen inspirerad av passionsmousse och vitchoklad som är smaker som älskar varandra. Det syrliga tillsammans med det söta ger en smak av fräschör. Även hallonkompott finns i fyllt. Täckt av vitchokladssmörkräm för att hållas stadigt och täckt med sockerpasta. Älskar att arbeta med sockerpasta då det inte klibbar sig lika lätt som marsipan. Dock enligt mitt tycke är marsipansmaken godare (hehe).
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 32 Röster medelbetyg: 4,75/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Jag fick äran att skapa en magisk tårta inspirerad av Skönheten och Odjuret som en gåva till min väns dotter. 2 våningstårta som är fylld med mina favoritsmaker passionsmousse och vitchoklad samt hallonkompott till den förtrollade tårtan. Dekorerad med egengjorda figurer av skönheten och odjuret, Belle, Odjuret, Lumière och company. Denna tårta tog en evighet pga detaljerna för figurerna, men var en av mina bästa verk! Trappan i detaljerna ger en känsla av slottet som på filmen. . En symbol för kärlekens skönhet och odjurets förvandling. Det var en tårta som jag visste skulle förtrolla min vän, precis som sagan hade förtrollat oss.

Fler bilder
Insänd av:
Dalia Missikos
Instagram:
cakebydalia / daliamissikos
(Visited 217 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor