Sagolikt god klänning!

Bilden inskickad av Jonna Johansson

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

När min brorsdotter fyllde tre år så kretsade hela livet runt sagofiguren Elsa i frost. När hon då skulle ha sitt första barnkalas för sina kompisar var en Elsa tårta toppen på i:et. Hon blev överlyckliga och hennes kalas kunde nog inte bli bättre med tårtan och alla kompisarna!

Anslaget är en fluffig och saftig sockerkaka. Och smakerna jag valt att varva om varandra i fyra lager totalt är en jordgubbsmousse på jordgubbarna ute från trädgården. En chokladmousse på mjölkchoklad. Sedan har jag spacklat tårtan med en smörkräm smaksatt med citron.

Sedan stack jag ner en Elsadocka som jag plastade benen om. Kjolen är sedan täckt med vit och blå marsipan. Dekorationen blommorna och snöflingorna är gjorda i sockerpasta som fått torka lite innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =