Romantisk rosdröm

Dela:

Facebook
Pinterest
Ljuvlig rosa kärleksdröm som tar dig till kärlekens himmel.

💕Romantisk rosdröm💕

Tårtans innehåll

Täckt med: len gräddfyllning gjord på färskost, lättvispad grädde, vaniljsocker & lingonpulver för en sådär härlig hint utav söta lingon.

Toppad med: färgad marsipan med vaniljsmak av olika toner i rosa och lila. Ätbart Guldpulver och guldströssel. Jag har blandat och jobbat mig fram till olika nyanser med karamellfärg för att skapa fina rosor i olika färger för att få en mer levande känsla. Oftast är inte verkliga rosor identiska i färg så därför vill jag även förmedla detta i en härlig rosdröm som tårta.

Botten av: fluffiga sockerkaksbottnar med mild vaniljton.

Fylld med:
Lager nummer 1~ Fylld med en himmelsk god vaniljsmörkräm med lingonsylt som fullkomligt smälter i munnen. Så len & söt!

Lager nummer 2 ~ Fylld med krämig kokt vaniljkräm med äkta vanilj som möts av ett lager skivade söta bananer och ringlad blomsterhonung.

Otroligt goda smakkombinationer som lyfter smaklökarna till nya nivåer. Vanilj, lingon & banan passar så bra ihop vilket man inte tror. Sedan är verkligen marsipanen pricken över iet. Söt drömtårta som passar perfekt till bröllopet och framför allt Till en rosälskare.

Fler bilder
Insänd av:
Evelin Govik
Instagram:
evelinsbakverk
(Visited 23 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

50 års tårta

Dekorerad med sockerpasta,sockerpasta blommor (pioner, påskliljor, rosor, liljekonvaljer) rosett, floristtråd, ståndare, trikot mix ( spets).