Resedrömmar

Dela:

Facebook
Pinterest
När längtan att få resa till Asien blir för stor tar man en liten bit av Thailand hem till Sverige och gör en tårta av det.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 21 Röster medelbetyg: 4,67/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Här bjuds det på mango sticky rice – fast i format av tårta. Kokosdaquoise i två lager med mangocurd, mangogele, kokospannacotta och såklart sticky rice fyllt mellan sig. Allt omslutet av mangomousse toppad med en mangoglaze. Dekorationerna är vit chokladchoklad pudrad glitter och torkad passionsfrukt, kokos, torkade blommor, sockerpärlor och gjuten mousse.

Insänd av:
Cassandra
(Visited 47 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Just Married

En ljus enkelt och elegant bröllopstårta enligt brudens önskan med somriga smaker.

Siffertårta

Passar perfekt som alternativ för traditionella biskvi tårtor.

Rosa oktober

Första gången jag gjort en tårta utan att det varit till en högtidsdag. Vill hylla alla hjältar som kämpar mot bröstcancer. Tårtan Rosa oktober får bli en tårta att dela med grannarna🥰