Pizzatårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Pizza för den sötsugna! Gjord på en tunn vaniljbotten med hallonsylt istället för tomatsås, vingummin istället för oliver och paprika, fruktläder istället för peperoni och vit modelleringschoklad istället för smält ost.

Ett tunt anslag dekorerad med hallonsylt, vingummin, fruktläder, hemmagjord modelleringschoklad och sockerpasta. Sockerpastan har karameliserats en aning med en brännare för att ge den där ugnsbakade looken till pizzans kanter. Den har också använts för att smälta “osten” ovanpå. Serverad på en pizzaplåt såklart.

Insänd av:
Caroline Lööv Morén
Instagram:
https://www.instagram.com/varldskakan/
(Visited 22 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Bröllopstårta med extra kärlek

Detta är den första bröllopstårta jag gjort, fylld av kärlek till min älskade gudson och hans fru samt en hjärtformad tårta till deras fina dotters namngivning. Det är tredje gången jag glazar. Det blev 5 vanliga runda tårtor samt hjärtat. Alla gjorda på samma ingredienser.

Bloddrypande spöktårta

Chokladbottnar , vaniljkräm på ena lagret, och hallonkräm som är insprutad i urtagna hål i mellanbottnen, så det ser ut som blod rinner ut när man skär upp en bit. Orangefärgad marsipan, spöken i vit marsipan och mörkchoklad spritsat uppepå.