Paw patrol kalastårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Härligt tårta med jordgubb och vanilj fyllning. Med färgglada vitchoklads "drip" i paw patrol färgerna
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 15 Röster medelbetyg: 4,93/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Jag bakar vanilj tårtbottnar och varvar hemmagjord vaniljkräm med jordgubbssylt kokt på jordgubbarna från trädgården 🍓
Runtom kör jag amerikanska smörkräm med ”hemlig” ingrediens som gör den extra god.
Toppade den med egna gjorda choklad tassar och vitchoklad dropp/drip

Motorcykeln och hundarna är av plast.

Fler bilder
Insänd av:
Ailéén Hagewoud
Instagram:
https://instagram.com/aileens_cakery_hjo?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==
(Visited 72 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Fairycake

Chokladtårta med hallon och chokladmousse, chokladgarnach och hallonsylt.

Blåbärsdröm

Härlig tårta med smak av mycket blåbär och andra goda smaker som passar ljuvligt därtill!

Chokladbomb

En härlig tårta med smak av chokladfrosting och maraboumousse