Party David

Dela:

Facebook
Pinterest
Tårtan är inspererad av Michelangelos David skulpturen med partyhat av choklad på. Perfekt till dig som älskar konst och vill ha en unik tårta till ditt firande.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 32 Röster medelbetyg: 4,41/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

David består av chokladbottnar, mjölk choklad ganache, cream cheese och blåbärs konfektyr. Täckt med mörk choklad ganache. Effekt av stuckatur fick jag med färgat kakaosmör. Hela tårtan är ätbar och såklart otroligt god. Partyhat är gjord av vit choklad. David fick även sin födelsedags choklad cupcake med cream cheese frosting. Man firade ju födelsedag förr i tiden?

Jag som tårtkreatör brinner för att skapa unika, konstnärliga tårtor, utöka mina gränser och förändra människors syn på tårtor. I mitt arbete jobbar jag mest med choklad som är det godaste materialet för dekorationer med nästan obegränsade möjligheter.

Fler bilder
Insänd av:
Katrin
Instagram:
cake.by.katrin
(Visited 318 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor