Mrs & Mr Naked Cake

Dela:

Facebook
Pinterest
En stilren men avskalad sommarbröllopstårta. För den som gillar det enkla. Smyckad med det mest vackraste man kan hitta, färska blommor.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1 Röster medelbetyg: 5,00/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Bruden önskade sig en enkel tårta där sommarblommor var i fokus. Blommor som hela bröllopslokalen var utsmyckad med, likaså brudens bukett. Basen skulle vara vit och stilren, då man skulle få en känsla av sommarbröllop när man tittade på den.

Tårtan består av saftiga vaniljbottnar där kakans kanter är karamelliserade, detta för att få en fin finish när man sedan spacklade tårtan. Den är fylld med två av de somrigaste smakerna vi kan få tag på här i Sverige, rabarbermousse samt röda vinbärsmousse. Slutligen är den spacklad med en kritvit marängsmörkräm med smak av vanilj och sedan toppad med rosa rosor, lila tistel och gröna blad.

Fotograf: Anette Norén
Har fått godkännande av fotograf att använda bilderna

Fler bilder
Insänd av:
Moa Munk
Instagram:
moamunk
(Visited 123 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

”A Green Dream”

En födelsedags tårta som speglar början av sommaren när det börjar blomma och växa grönt. ”En grön dröm”