Monstertårtan

Dela:

Facebook
Pinterest
Håll i hatten gastar och demoner nu finns den perfekta tårtan här för er! Den kommer med körsbärs smakamde "blod" och Frankenstains monster har "lånat ut" en hand till dena festliga tårta, jorden kan jag nästan svära på att den smakar precis som oreo kakor. Så kolla hit alla döda och odödliga innan resten av monstret hittar hit.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Tårtan består av lätta vanilj bottnar hallonmousse och mörkchokladganech med havssalt. I mitten av tårtan är det ett hål som är fyllt med körsbärsjello så att det ser ut som de rinner ut blod när en skär upp den. Tårtan är täckt med hallonmarängsmörkräm och sedan täckt med oreo kakor som ser ut som jord. Längst tårtans kanter rinner det hallon puré som är toppad med körsbärsjello . Handen som toppar tårtan har ett skelett utav ståltråd men sedan är den modererad utav gumpaste och färgad med gelé färg. “Blodet” på handen är röd geléfärg. Gravstenen är gjord i marsipan.

Fler bilder
Insänd av:
Cornelia Burman
(Visited 114 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

To Die For

Vitchoklad kladdkaka med brynt smör. Dekorerad med döskallar av vaniljmuffins.

Unicorn love

En unicorn tårta i två våningar till en fin liten tjejs 3års kalas. Smörkräms täckt tårta med chokladdrip.

Elefanten

Doptårta i marsipan med dekorationer av sockerpasta