Marcel vs DC – Eliaz 3 år

Dela:

Facebook
Pinterest
2016 fyllde äldsta sonen 3, och som den superhjälte fantast han var så var temat på tårtan ett självklart val! Detta var min första våningstårta någonsin och jag har aldrig sett en nöjdare son när tårtan dukades fram❤

2016 fyllde äldsta sonen 3, och som den superhjälte fantast han var så var temat på tårtan ett självklart val!
Detta var min första våningstårta någonsin och jag har aldrig sett en nöjdare son när tårtan dukades fram❤

Vaniljbottnar, fyllda med chokladpudding, vaniljkräm och grädde samt smörkräm och sugarpaste runt om😊

Insänd av:
Jennifer Björklund Lif
Instagram:
Jeffabjorklund
(Visited 41 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Carnival party

1-års tårta till mitt första barnbarn. Önskan för mig själv var att göra en tårta lika lång som barnbarnet, vilket jag lyckades med. Tårtan passade perfekt till tivoli temat. Jag har bakat hundratals tårtor men denna var en utmaning i sig. En egen unik tårta för 105 personer. En 1-års tårta som stannar kvar i minnet.