Lilla katten

Dela:

Facebook
Pinterest
En pastell rosa barntårta dekorerad med festliga ballonger och en gullig liten katt.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 26 Röster medelbetyg: 4,58/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Den lilla katten på tårtan har jag skapat av marsipan i färgerna vitt, rosa och svart. Ballongerna är också gjorda av marsipan och sitter på ståltråds liknande pinnar för hålla upp ballongerna samtidigt som det ger mer levande känsla (tillskillnad från om man använt en rak pinne). Namn skylten på framsidan är även den gjord av marsipan, namnet är tryckt med stansar. Dekorationen på tårtan består också av rosa macarons fyllda med vanilj smörkräm, vita maränger och små rosa kvistrosor.

Tårtan är täckt med ljusrosa marsipan. Under marsipanen är den spacklad med vaniljsmörkräm för ge en jämn och fin yta. Botten består av en saftig citronbotten, som är galet god! Tillsammans med en fräsch jordgubbsmousse och fläder pannacotta utgör den fyllningen i tårtan.

Fler bilder
Insänd av:
Wilma Lagmyr
Instagram:
wilma_skapar
(Visited 183 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Sommardröm

Kan det egentligen bli för mycket bär..? 🙂 Sommartårta med jordgubbsmousse, blåbärsmousse och jirdgubbssmörkräm.