Lemon Bliss ūüćč

Dela:

Facebook
Pinterest
Den här söta tårtan inspirerad av Amalfikusten är som en smakresa till de pittoreska byarna längs den italienska kusten.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 19 Röster medelbetyg: 4,16/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Fyra lager av de mest saftigaste vaniljbottnarna. Mellan dessa bottnar gömmer sig en härlig jordgubbscurd, färska jordgubbar och en len citronkräm. Med en frisk citronsmak och en mjuk, saftig konsistens ger den en bit av den syditalienska skönheten på varje tugga.

Den h√§r t√•rtan √§r p√• v√§g till en Babyshower med tv√• fondant nallar som h√•ller h√•rt i sina sm√• bebis citroner ūüćč

Insänd av:
Faizah Khan
Instagram:
@zeffacreations
(Visited 127 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Ormen

En verklighetstrogen ormtårta som gjorde succé på födelsedagsfesten!

Outer Space Adventure

Jag gjörde den här tårtan till en pojke som fyller sex år idag som älskar det yttre rymden.