Karl Johan

Dela:

Facebook
Pinterest
Den självklara tårtan till en sann naturvän och biolog, en gigantisk Karl Johan svamp som står ståtligt på en mossbeklädd björkstubbe.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 2 Röster medelbetyg: 3,50 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Svampen är uppdelad i två tårtor, hatten och stubben. Saftiga chokladbottnar fyllda med Björnbärsmousse från egna trädgården och vitchokladmousse. Spacklad med smörkräm med lite smak av lime. Klädd i marsipan och handmålad med pulverfärg. Mossan är krossade digestivekex färgat med pastafärg. Övrig dekoration ( kotte,svampar och barr ) i sockerpasta. Foten är gjord av rice krispies.

Fler bilder
Insänd av:
Veronica Aster
(Visited 297 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Vår prinsessa

Den är gjord av sockerkaksmix, imellan hallon å grädde, vaniljkräm varvat, sockerpasta utanpå

Flower power

En fin födelsedagstårta som skriker extra allt! Från ombré effekten av smörkrämen, till choklad drippen, till guldet och blommorna! Denna eleganta men detaljerade tårta skiner i sitt fina färgschema.

Sommardröm

Kan det egentligen bli för mycket bär..? 🙂 Sommartårta med jordgubbsmousse, blåbärsmousse och jirdgubbssmörkräm.