Kakmonster-t√•rtaūüć™

Dela:

Facebook
Pinterest
En riktigt saftig, fluffig, chokladig och rent ut sagt underbart god och s√∂t kakmonstert√•rta att bara f√∂r√§lska sig i. Perfekt till barnkalaset!ūüíôūüć™
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 37 Röster medelbetyg: 4,62/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Denna tårta mina damer, herrar och ickebinära är ett riktigt kakmonster, innefrån och ut!

Det första du ser när du kollar på denna tårta är ett stort glatt kak-ätande ansikte. Men vad är det egentligen gjort av? Jo, tårtan är spritsad med en ljuvligt blå hemmagjord amerikansk smörkräm. Och mitt i tårtan finns den stora marsipan munen som proppar i sig choclate chip cookies. Och ögonen? Jo, de är choclate chip cookies täckta med vit och svart marsipan. MUMS!

Sj√§lva t√•rtan √§r fylld med en kr√§mig och fluffig choklad & nougat chokladkr√§m mellan saftiga hemmabakade chokladbottnar. En √§kta k√§rlekshistoria f√∂r choklad, och kak√§lskaren helt enkelt!ūüć™ūüćę

Fler bilder
Insänd av:
Evelina Jungeborg
Instagram:
evvesmums_
(Visited 160 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Fantasi hav.

Min första tvåvåningstårta är gjord med en superfluffig kokossvampkaka, fylld med ett tunt lager vaniljkräm och med ytterligare ett lager ananasmarmelad med små bitar av frukten.

Baby shower!

Tårtan är en definition av en sommardröm, med smaker som uppfriskar och gör att smaklökarna börjar dansa!

Pastel regnbågs tårta

Två pastel tårtor med regnbågs tema till en namngivelse. Båda tårtorna är sammanlänkade med en regnbåge i sockerpasta