Höstdröm

Dela:

Facebook
Pinterest
Saftiga lager av morotskaka med klassisk färskost-frosting, varvat med kanderade pekan- och jordnötter som ringlats med hemgjord kolasås.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 49 Röster medelbetyg: 4,49/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan består av tre lager morotskaka som fyllts med en fluffig färskostfrosting med en touch av citron. Varje lager innehåller kanderade pekan- och jordnötter som hackats grovt och ringlats med hemgjord kolasås. Tårtan är täckt med samma färskostfrosting som även färgats för att skapa dekor som skall efterlikna fallande höstlöv. Fikon och kanderade pekannötter samt dekor av smält socker pryder ovansidan. Där har även lite färgad frostig spritsats ut för att knyta samman ovansidan med dem fallande löven på tårtans sidor.

Fler bilder
Insänd av:
Elin Snis
Instagram:
snisbakar
(Visited 255 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Rävkaka

vegansk tårta i form av en glad räv. Handgjorda rosor med smörkräm

Kakfest

En tårta i form av ett uppdukat fikabord där alla miniatyrer är både handgjorda och ätbara.