Höst virvel

Dela:

Facebook
Pinterest
Denna tårtan symboliserar styrkan och skönheten i att börja om på nytt, förändring, att våga drömma i starka färger och inte enbart överleva. Hösten är den ultimata säsongen som reflekterar detta budskapet med alla de lysande färgerna och svamparna som återföds, den kalla stormvinden som speglar den envisa motvinden och sina utmaningar i livet, men också det varma ljuset från en liten ljuslykta som gömmer sig i det dystra höstmörkret som visar vägen och kraften att lämna gårdagen och våga kliva in i drömmarnas värld fylld av möjligheter och hopp om en ljusare framtid.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!

Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

De två träliknande brädorna är dummies dekorerat med sockerpasta för att likna en stubbe. Plexiglas boxen är fylld med löv, bär, och kastanjer från min trädgård. De två översta våningarna, den röda våningen och den understa våningen, är alla tårtor med samma smak. Tårtbottnarna är i smak av vanilj och citron, penslade med hallonsockerlag, fyllda med mangomousse med färska hallon och passionsfruktmousse. Dom är alla täckta med vitchoklad ganache och sockerpasta. Understa våningen har wafer papper dekorationer formade som blad i olika färger som jag även fortsatte att dekorera hela tårtan med. Svamparna, läpparna och blommorna är handjorda i både sockerpasta och modelerings choklad. De översta blommorna, är självklart gjort utav gumpaste och wafer papper.

Fler bilder
Insänd av:
Silvia Pawlowska
Instagram:
@silviapawlowska
(Visited 58 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Livets hobby och galenskap

Denna tårta visar att man gör allt för sina hundar, tävlar, tränar, dansar och sprider glädje för en själv och ens hundar, och vinna en massa priser/rosetter. Finna ett intresse där både hunden och ägaren kan göra saker tillsammans där hundarna bli hysteriskt glada över att få träna. Från liten till stor.

Sommar- & vinterskugg tårta

Vem älskar inte sommarskuggan & alla kompisar på sommarlov. En överraskning är väl alltid roligt. Varning för skuggslem!!