Hallon- och björnbärsdrömtårta extra allt

Dela:

Facebook
Pinterest
En tårta för sensommarens alla festligheter som är magisk både för ögonen och smaksinnena. Denna ljuvliga drömtårta lämnar ingen oberörd!
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 23 Röster medelbetyg: 4,30/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan består av en sötsyrlig björnsbärsmousse, hallonmousse och sen en helt fantastisk lime-och vit chokladpannacotta på en riktigt härlig björnbärsmazarinbotten. Den är dekorerad med hallonmousse, vita chokladkristaller, färska björnbär, frystorkade hallon och ätbara penséer.

Fler bilder
Insänd av:
Jonna Warnfalk
Instagram:
jonnasbakeri
(Visited 101 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Frost

En födelsedagstårta med inspiration från filmen Frost till en tjej som är frosttokig ❄

Guldrosor

En tårta dom har allt de moderna stilen av tårta. Smörkräm och guldflaks och rosor i härliga nyanser