Greight Friendship

Dela:

Facebook
Pinterest
Greight Friendship hyllar 20-års vänskap. Greight symboliserar tårtans åtta deliciösa smaker som också återspeglar vänskapens egenskaper: Kärlek, glädje, respekt, lojalitet, humor, gemenskap, styrka och trygghet. Det oändliga bandet av blommor runt tårtan symboliserar 20-års vänskap. Kort beskrivning av tårtans smaker: 1. Sockerkaksbotten 2. Hallonfruktgele 3. Digestivefluff 4. Kladdkaka med flingsalt 5. Jordnötssmörfyllning 6. Kokosfyllning 7. Marängsmörkräm vanilj 8. Marängsmörkräm choklad

*Detaljerad beskrivning*
Tårtan börjar med en saftig sockerkaksbotten. Ovanpå denna finns en syrlig hallonfruktgele som över sig har en fluff gjord på Marabous digestivekaka. Sedan har ett av kladdkaksbottnarna med flingsalt lagts på och över denna återigen Digestive fluff. Därefter har jag spritsat på en crunchy jordnötssmörfyllning, baserad på mascarponekräm. Ovanpå denna finns slutligen en creamcheese frosting med kokosflingor.

*Detaljer*
Tårtan är täckt med marängsmörkräm med smak av vanilj. Toppingen med spritsade blommor, blad och detaljer är gjord på marängsmörkräm med olika nyanser av ljus- och mörk choklad från Callebaut. En del spritsade blommor och samtliga blad är penslade med funcakes egna gingergold färg. Strösseldekoren i choklad är från Dr Oetker. Vid sidan av tårtan finns två macarons med kokosfyllning. Dessa är dekorerade med sockerkristaller som penslats med gingergold färg. Tårtans färger är inspirerade av höstens olika nyanser.

Fler bilder
Insänd av:
Diana Cabral Fernandes
(Visited 145 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 88Röster medel: 4,56 av 5
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Kreativ symfoni

En tårta med olika spritstekniker för att få fram nytänket samtidigt som den är gammaldags i färgsättningen. Detta blev en födelsedagstårta till min älskade pappa.