Födelsedagstårta kronan

Dela:

Facebook
Pinterest
Denna hyende med en krona gjorde jag till min 25års kalas med prinsesstema
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Temat av denna tårtan var prinsessa och rosa, därför använde jag rosa färgade sockerkaksbottnar som jag fyllde med tysk smörkräm med jordgubbssmak. För att ge tårtan lite extra smak använde jag mörk rom i receptet.
Tårtan är täckt med rosa sockerpasta. Jag dekorerade kudden med mörkrosa snören och tofsar ur sockerpasta som jag penslade med pärlemorpulver, för att ge dom extra skimmer och en kunglig touch. Samma gjorde jag med knapparna. Kronan spritsade jag med royal icing och sedan dekorerade jag den med sockerpärlor.

Insänd av:
Lisa
(Visited 42 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Regnbågens skatt

En barndomsdröm med smaker av jordgubbe, banan och vanilj! I tårtans mitt göms regnbågens skatt.

Födelsedagstårta

Fint. och elegant födelsedagstårta , med sockerpasta, och isomalt dekoration, handmålat , och handgjort hela dekoration