Födelsedagstårta

Dela:

Facebook
Pinterest
En tårta som ger dig en ljuvlig smak av krämig fylld choklad och färska jordgubbar! Räcker till 60-65 pers och är riktigt mättande!

Översta tårtan och mitten tårtan innehöll vaniljbottnar och den tredje innehöll chokladbottnar. Den nedersta tårtan innehöll chokladmousse med då chokladbottnarna och mitten tårtan innehöll chokladmousse med jordgubbsmousse och sedan den översta tårtan innehöll grädde med jordgubbsmousse. Bottnarna är höga och mjuka, fyllningarna är smakrika och ljuvliga. Alla tårtorna täcks av vit ganache innan sockerpastan lägg på eftersom att ytan på tårtorna ska vara raka och jämna. Efter att jag lagt på sockerpastan så formade jag egna blommor av sockerpastan för att ge dom en finare ”touch” så lade jag till glitter på de. Lade även till kulformade silvriga strössel på tårtan för att göra den mer levande. Och till sist gjorde jag bokstäverna!

Fler bilder
Insänd av:
Elham Salman
Instagram:
Zahraas_tartor_korgar
(Visited 156 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 6Röster medel: 3,33 av 5
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Oskars doptårta

Chokladbottnar fyllda med färskostfyllning smaksatt med cacao och färska jordgubbar. Toppad med jordgubbar, mini Oreos, ferrero rocher och toffiffee Insänd av:Annie Andersson(Visited 18 times, 1

Flower power

Elica och Kalles bröllopstårta med presstorkade och närodlade blommor för att skapa känslan av en sommaräng till deras trädgårdsbröllop.