Födelsedagstårta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 6Röster medel: 3,33 av 5
Loading...

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på pinterest
Pinterest
En tårta som ger dig en ljuvlig smak av krämig fylld choklad och färska jordgubbar! Räcker till 60-65 pers och är riktigt mättande!

Översta tårtan och mitten tårtan innehöll vaniljbottnar och den tredje innehöll chokladbottnar. Den nedersta tårtan innehöll chokladmousse med då chokladbottnarna och mitten tårtan innehöll chokladmousse med jordgubbsmousse och sedan den översta tårtan innehöll grädde med jordgubbsmousse. Bottnarna är höga och mjuka, fyllningarna är smakrika och ljuvliga. Alla tårtorna täcks av vit ganache innan sockerpastan lägg på eftersom att ytan på tårtorna ska vara raka och jämna. Efter att jag lagt på sockerpastan så formade jag egna blommor av sockerpastan för att ge dom en finare ”touch” så lade jag till glitter på de. Lade även till kulformade silvriga strössel på tårtan för att göra den mer levande. Och till sist gjorde jag bokstäverna!

Fler bilder
Insänd av:
Elham Salman
(Visited 72 times, 1 visits today)

kommentera

kommentarer

Liknande tårtor

Rosa tårta

En rosa tårta som passar lika bra till födelsedagen som för att uppmärksamma rosa oktober. Sött, syrligt och fruktigt i bra balans.