Födelsedagstårta till farfar

Dela:

Facebook
Pinterest
Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare - Tårtdekoration 2013, insänt av Ann-Sofie Lindh.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 25 Röster medelbetyg: 4,44/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Typ av tårta: Min underbara farfars födelsedagstårta 🙂 Jag fick göra vad jag ville och vet att han älskar blommor så då blev det som det blev!
Täckt med: Grädde.
Toppad med: Marsipan, kanten där nere är marsipan tryckt med ett marsipanvertyg. Under blommorna har jag täckt en rice krispies treat (flingor med marshmellows) med grön marsipan. Blommorna på är sedan gjorda av marsipan och lät dem torka till lite. Tråden som håller ihop bladen är inlindad ståltråd 🙂
Bottnar av: Gjord på saftig chokladbotten med chokladbitar i.
Fylld med: Fyllde den med chokladvaniljtryffel och skogsbärsmousse”

fodelsedagstarta-farfar fodelsedagstarta-farfar-2

(Visited 62 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Love cake

Vegansk tårta med blommor, jordgubbar och kärlek

Lottas snickersdröm

Denna tårta bjöd jag jobbet på när Lotta gick i pension, den är inspirerad av godiset snickers som är Lottas favoritgodis.