Ferrero Rocher tårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Ferrero Rocher i större format.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1 Röster medelbetyg: 5,00/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan är gjord av nutella, choklad, grädde, ägg, hackade hasselnötter, gelatinblad och ferrero Rocher bollar. Denna tårta behöver förberedas i god tid då den ska stå i frysen över natten (innan den dekoreras). Det är ingen klassisk tårta med tårtbotten och fyllning, utan hela är en enda boll av choklad.
Den smakar nästan som Ferrero Rocher men den är väldigt mäktig också.
Den innehåller ca 500 gram nutella.

Tårtan är täckt med smält choklad, hackade hasselnötter och ätbar guldspray.
”Ferrero Rocher” loggan är utklippt från själva chokladpaketet för dekorationens skull. Det bruna pappret har jag vikt och satt ihop själv så det ser så verkligt ut som möjligt.

Insänd av:
Jenan
(Visited 466 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Mermaid

Saftiga chokladtårtbotten. Tårtan är fylld med mjölkchokladmousse och oreocheescake frostng. Spacklad med marängsmörkräm.

Natthimmeln

En elegant hösttårta med smaker som passar ihop men som också får nya karaktärer jämförelse om de står själva.