Färgfull mirror glaze

Dela:

Facebook
Pinterest
Mirrorglazetårta med blåbär och passion.

När jag fyller år får jag välja precis själv vad jag vill göra för tårta. Min tårta är en moussetårta med många mumsiga lager. Först är det en mandelbotten, sedan ett lager vit chokladpannacotta. Sedan en blåbärskompott och efter det en passionsfruktsmousse. Längst upp hade jag ett lager av citronfromage. Det blev en frisk tårta som inte kändes så mäktig, fast att det var många smaker.
Tårtan är täckt med mirror glaze och dekorerad med en handgjord blomma av sugarspaste och godiskulor och strössel.

Fler bilder
Insänd av:
Minna Dümmatzen
Instagram:
kalasigtliv
(Visited 26 times, 1 visits today)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Rosadröm

En ljusrosa sofitiskerad och detaljrik födelsedagstårta till en tjej som älskar rosa

Drömmarnas tårta

Födelsedagstårta med olika färger och texter med små önskningar till min syster