En livslång dröm

Dela:

Facebook
Pinterest
Johan & Rebeccas bröllopstårta med sommarens finaste smaker; persika, fläder och citron!
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 12 Röster medelbetyg: 4,92/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

På bröllopet mellan Johan & Rebecca höll Johans äldsta vänner ett tal till brudparet. De berättade om deras barndom och om hur när Johans vänner drömde om att bli fotbollsproffs eller att tjäna riktigt mycket pengar, så hade Johan en helt annan dröm; drömmen om en fru, ett hus, en familj – en dröm som idag blev sann. Till deras stora dag fick jag äran att göra deras bröllopstårta, och så gick även en av mina drömmar i uppfyllelse; att baka till mina första kunder.

Tårtan är gjord på citron-och vaniljbottnar, penslade med en fläder-och citronlag. Den är fylld med persiko-curd och marängsmörkräm smaksatt med vanilj. Tårtan är täckt med Schweizisk marängsmörkräm och toppad med vaniljpannacotta, tempererad vit choklad, vita sockerpärlor och brudslöja.

Fler bilder
Insänd av:
Lisa Johansson
Instagram:
@lisaharbakat
(Visited 42 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Älgen

Älgtårtan till dottern som fyllde 4år. Självklart ska de ju va en 4 taggare då.

Undervattensbubbel

Detta är en tårta med undervattenstema. Tårtan gjordes till min bästa väns 4års-kalas. Tårtan är täckt av len marängsmörkröm och dekorationer gjort utav fun Cakes sockerpasta samt flowerpaste. Snäckorna är gjorda i silikonform och samtliga färger är färgat med Wiltons pastafärger