Drömtårtan om min Rävvän

Dela:

Facebook
Pinterest
Jag baka min Drömtårta … Drömtårtan om min Rävvän Några vintrar så gjorde vi många fina minnen tillsammans, men sorgligt nog en vinter så miste vi vår vilda vän Som i min dröm, så önskar jag att var du än är så kramar moder jord dig varmt.. Hålla dig min lilla Räv i min Drömtårta 🩶
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 5 Röster medelbetyg: 4,60/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan som tar fram alla vackra minnen, varje steg av att göra denna tårta var fulla med kärlek och tårar när jag tänkte på min vän Räven som jag döpt till ”Godis”
Historien bakom denna tårta handlar om min vän Räven, den lurviga vännen som kom från det vilda men som ändå kunde bli en vän och del av vår familj. Några
vintrar så gjorde vi många fina minnen tillsammans…Men sorgligt nog en vinter så miste vi vår vilda vän…..
Jag saknar min vän Räven så mycket och jag vill med denna tårtan dela min dröm av min räv. Och som i min dröm, så önskar jag att var du än är så kramar moder jord dig varmt.
” Min lilla lurviga vän, snart blir det vinter igen, snart sover du”

Täckt med:
Denna tårtan är täckt med marängsmörkräm och sockerpasta

Toppad med:
Vit sockerpasta

Dekorerad med:
isomalt socker för isdekoration
Waferpapper med ruffle teknik
Waferpapper för lilla blommorna och trädgren
Handmålning Räv på sockerpasta med ätbar färg
Craft teknik på skulpturen med sockerpasta ”Vinter Moder Jord”
glukos sockerlag för ”fake” isbubblor från socker
Rispapper med teknik segeldekoration

Botten av:
Inspiration från höstprinsesstårta recept från Brinken bakar

/brinkenbakar.se/hostprinsesstarta-med-appel-och-kanel/

Denna tårtan är fylld med Hemlagad
– Äppelkompott
– Vispgrädde
– Vaniljkräm
– Kanelkaka för botten

Denna tårta använder mycket produkt från
https://www.lyckasmedmat.se/
Rundbakform PME ø 18 cm
Isomalt Funcakes
Ätbara lim
Waferpapper
Vit Sockerpasta Funcakes
Ätbar GlitterPulver Guld, Silver, mörkbrun
Glycerin Wilton
Ätbara färgergel
Och många bakverktyg jag använda , köpt från www.lyckasmedmad.se

Videon om min Drömtårtan
https://www.instagram.com/reel/Cyy3ykvLrBY/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Fler bilder
Insänd av:
Maria Uri I. Eriksson
Instagram:
@urierikssonartist
(Visited 74 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor