Drömmarnas tårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Födelsedagstårta med olika färger och texter med små önskningar till min syster
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 9 Röster medelbetyg: 4,33 av 5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan är till min lillasysters 18 års-dag. Jag önskar henne hopp, drömmar, och kärlek, och att hon alltid ska fortsätta vilja gå framåt i livet. Alla de små noggranna detaljerna på tårtan symboliserar och är en påminnelse att man ska njuta av de små sakerna och moment i livet. När man tittar på tårtan från ett avstånd ser man ett flöde av skiftande färger, likt en regnbåge, vilket speglar min önskning till min syster att fortsätta sikta mot regnbågens slut och kunna uppnå alla sina positiva drömmar. Även symbolerna på tårtan har stor betydelse, såsom kompassen som hyllar att hitta sig själv, hitta sin väg, och våga utforska nya möjligheter och äventyr i livet. Hela tårtan består av en dummie som är täckt med sockerpasta. Alla dekorationer är gjorda i sockerpasta och somliga dekorationer, såsom blommorna, är gjorda i gumpaste. En del av dekorationerna är målade för hand, såsom ögat och kompassen.

Fler bilder
Insänd av:
Silvia Pawlowska
Instagram:
silviapawlowska
(Visited 455 times, 4 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

”Summer dream 🍓”

En klassisk jordgubbs och gräddtårta, för den bästa sommarkänslan. En tugga beskriver den perfekta sommaren