Den galna tårtmakaren

Dela:

Facebook
Pinterest
Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare - Tårtdekoration 2013, insänt av Linda Pålgård.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 18 Röster medelbetyg: 4,39/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

“Typ av tårta: Den galna tårtmakaren. Jag älskar Hattmakaren i Alice i underlandet så gjorde en tårta inspirerad av honom, hela han och alla dekorationer är ätbara. Den blev hela 53 cm hög och smakade gudomligt =)
Täckt med: Marsipan och Sugarpaste och fodrad med vaniljsmörkräm
Toppad med: En tekanna i marsipan. Koppar, påfågelfjäder, klocka, fluga, kort och bokstäver i flowerpaste och håret är spritast med kristyr.
Bottnar av: Saftiga vaniljbottnar
Fylld med: Min egna julsmörkräm och limekräm”

den-galna-tartmakarenden-galna-tartmakaren-2 den-galna-tartmakaren-3

(Visited 22 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Love of champagne

En tårta man gärna ställer fram på sin födelsedag eller fest. Alla blommor är spritsade eller målade för hand.

Livet

En kvinna som gör sin sista strålningsbehandling i Umeå vill ge personalen en tårta som tack.Ärret ville hon oxså ha med.