Dela:

Facebook
Pinterest
Gjorde denna tårtan till en väninna som älskar campimglivet till hennes 40 års fest. Hennes önskan var en campinginspererad tårta.

Själva tårtan är gjord med ljusa bottnar. Den är fylld med passionfruktsmousse och vit chokladmousse. Den är spacklad med smörkräm och täkt med sockerpasta. Kullerstenseffekten har jag gjort med en silikonmall och pulverfärg. Gräset är spritsat med smörkräm som färgats grön. Dom röda bären är rött strössel. Husvagnen är i grunden gjord med Rice crispies blandat med marshmallows och lite smör. Den är spacklad med smörkräm och täkt med modelleringspasta. Flamingon och detaljerna på husvagnen är också gjorda i modelleringspasta.

Fler bilder
Insänd av:
Annica Andersson
Instagram:
@anni_baking
(Visited 84 times, 1 visits today)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 9Röster medel: 2,11 av 5
Loading...
Kategorier

Liknande tårtor

Guld fest

Rispappret ger tårtan en livfull intryck och gelatinbubblorna en lekfull uppfattning. Finns många möjligheter för den här tårta, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Bröllopstårta med extra kärlek

Detta är den första bröllopstårta jag gjort, fylld av kärlek till min älskade gudson och hans fru samt en hjärtformad tårta till deras fina dotters namngivning. Det är tredje gången jag glazar. Det blev 5 vanliga runda tårtor samt hjärtat. Alla gjorda på samma ingredienser.