Bröllopstårta med orangea blommor

Dela:

Facebook
Pinterest
Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare – Tårtdekoration 2013, insänt av Alicja Domanska.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 8 Röster medelbetyg: 3,88/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Typ av tårta: En bröllopstårta med orangea rosor

Täckt med: sugarpaste
Bottnar: tunga saftiga chokladbottnar
Toppad med: fluffig chokladsmörkräm 
Fylld med: citronmousse, hemgjorda lemoncurd, chokladmousse med bitar av chokladtryfflar Rosor, pärlband, rosetter och blommor är gjorda av en blandning av modelling fondant, sugarpaste och penslate med ätbart pärlpulver. Ätbart spetsband har jag gjort med hjälp av Magic Decor silicon matta.

orangebrollop

orangebrollop3

(Visited 124 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Nalledop

En blåbärsdröm i gullig förpackning, saftiga vaniljbottnar med blåbär, fylld med syrlig blåbär- och citroncurd.

Mothers day

Tårta i form av kruka med Oreos som jord och blombukett gjord av sockerblommor

Blommande festtårta

En tårta med chokladbotten, bannanmousse och kolamousse! Dekorerad med marängsmörkräm smaksat med dulche de leche.