Blommornas saga

Dela:

Facebook
Pinterest
Födelsedagstårta som representerar blommornas värld
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!
Loading...

Detta är min mammas födelsedagstårta när hon fyllde 50 år. Hon älskar blommor, därför var tanken att skapa en tårta som representerar och hyllar blommans budskap i samband med 50-årsdagen: att fortsätta växa, vara unik, och nå nya höjder. För att uppnå denna vision skapade jag egna blommor, grenar, och löv av gumpaste och wafer papper. Dessa dekorationer är placerade på översta våningen som är en dummie och täckt med sockerpasta. Även understa våningen är en dummie, täckt med sockerpasta, och moderna dekorationer i gumpaste. Andra våningen består av en ätbar tårta med vaniljbotten, fylld med flädermousse, och limemousse. Tårtan är sedan täckt med ganache och sockerpasta. Dekorationerna på andra våningen är handgjorda kulor i sockerpasta och dekor gjord av kristyr

Fler bilder
Insänd av:
Silvia Pawlowska
Instagram:
silviapawlowska
(Visited 87 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor