Black Swan

Dela:

Facebook
Pinterest
En dramatisk tårta med kyligt innehåll av chokladglass och frozen cheesecake.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 7 Röster medelbetyg: 4,86/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Browniebotten med mörk chokladglass och en kärna av frozen cheesecake. Dekorerad med fjädrar gjorda av svarta Deco Melts och svanhuvud samt krona av svart sockerpasta. Ätbart guld och glitter

Fler bilder
Insänd av:
Lilly Ek-Pirotto
Instagram:
lilly_ek_pirotto
(Visited 61 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Minionfest

När min bästa väns syster skulle fylla 50 blev det jag som fick äran att göra tårtan, och då hon fyller på hösten och älskar miniorerna blev det en tårtan där miniorerna skojar runt i massa löv.

Födelsedags tårta

En tårta till blivande 20 åring. Önskemål var chokladtårtbotten. Fylld med vitchokladmousse , passionsfruktscurd samt färska hallon. Spacklad med marängsmörkräm. Dekorerad med stencil , färska blommor, guldblad samt macarons och detaljer i choklad. Matchande cupcakes still tårta även

Sonens doptårta

Gluten och äggfria vaniljbottnar, färskostfyllning med smak av citron. Formad som att hjärta och täkt med cirklar av blå sockerpasta. Insänd av:Annie Andersson