Blå Drömmen

Dela:

Facebook
Pinterest
En piña colada-inspirerad tårta med en lime Swiss meringue buttercream.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 5 Röster medelbetyg: 4,00/5
Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Tårtan är täckt och toppad med en Swiss meringue buttercream som är lätt smaksatt med lime essence. Först ett lager med vit färg för att binda smulor och få struktur. Sedan en blå färg som är hela basen. Olika färger blandas och varieras i olika spritstyllar vilket ger tårtan en unik stil. Även lätt sprinklad med små pärlor.
Tårtbotten är en ananassockerkaka med en mild kokossmak. Varje lager är penslad med en hemmagjord sirap med ananassmak och även lite rom. Sedan fylld med en grund Swiss meringue buttercream.
Naturligtvis är allt hemmagjort av mig, bakad till min fästmans födelsedag.

Fler bilder
Insänd av:
Nataly Ladera Del Pozo
Instagram:
natyladera
(Visited 84 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Claras räviga bustårta

En rävig tårta med vaniljbottnar fyllda med rabarbercurd och jordgubbsmousse, täckt med marängsmörkräm och dekorationer i sockerpasta.

Lenolicious

En utsökt tårta med choklad och jordgubbar för min dotters pojkvän födelsedag.

Babyshower its a girl

En babyshower tårta med chokladbottnar fylld med oreo cheesecake samt mjölkchokldfluff samt chokladsås. Spacklad med marängsmörkräm. Dekorerad med spritsad marängsmörkräm samt detaljer i choklad