Bamsetårta

Dela:

Facebook
Pinterest
Allergivänlig tårta som uppfyller familjens krav. Rosa tårta med bamse och en riktig chokladdröm för alla chokladälskare tack vare Callebaut chokladmousse och funcakes chokladganache.
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor Bli först att betygsätta tårtan!

Klicka på stjärnorna för att ge betyg, klicka på stjärnan längst till vänster för att ge betyg 1 och längs till höger för betyg fem. Du kan endast rösta en gång per bidrag. Det kan ta upp till 2 timmar innan ditt betyg syns.
Loading...

Pga multiallergisk son och tio konditorier i Göteborg som gjorde avslag på vår beställning, så fick jag göra mitt yttersta för att uppfylla dotterns dröm om en rosa bamsetårta när hon fyllde 3 år, samtidigt som den är allergivänlig utifrån min sons allergier med en härlig och rik chokladsmak!

Tårtan är bakad med glutenfria och äggfria chokladbottnar utan spår av nötter, fylld med en härlig chokladmousse från Callebaut och spacklad med den utsökta chokladganachen från FunCakes och täckt med dess sockerpasta. Både bamsetokiga 3-åriga dottern och allergiska chokladälskaren till storebror gav 2 tummar upp.

Lyckliga barn= väldigt lycklig mamma.

Tack för att ni hjälpte till att göra det möjligt!

Mvh
Natasa

Insänd av:
Natasa Vasiloski
Instagram:
Natasa.Vasiloski
(Visited 312 times, 1 visits today)
Kategorier

Marsipan

Hos oss på Lyckasmedmat.se hittar du ett stor utbud av marsipan. Vi har över 30 olika nyanser på marsipan till dina tårtor och dekorationer. Med daglig leverans och lager påfyllning  varje vecka, erbjuder vi en färsk marsipan med lång hållbarhet från pålitliga tillverkare.

Sockerpasta

Lättarbetad sockerpasta i över 80 olika färger och 30 olika smaker från pålitliga tillverkare hos Lyckasmedmat.se. Vi erbjuder daglig leverans och du kan alltid lita på att våran sockerpasta är färsk när den kommer hem till dig, då vi fyller på lagret minst en gång i veckan.

Tårttillbehör

Dekorera dina tårtor och andra bakverk enklare och roligare med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör för bak- och tårtdekor. Hos lyckasmedmat.se hittar du en mängd olika tårttillbehör. Bland annat  modelleringsverktyg, smoothers, tårtringar och dekorations-set. 

Pastafärger

Hos Lyckasmedmat.se hittar du pastafärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Pastafärg är en en mycket dryg geléfärg som är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg.

Tårtdekorationer

Hos Lyckasmedmat.se hittar du tårtdekorationer till tårtor, kakor och cupcakes i olika mönster, figurer och former. Med hjälp av redskap, tillbehör, silikonformar och utstickare kan du även tillverka dekorationerna till din tårta själv.  

Bakformar

Lyckasmedmat.se erbjuder en mängd olika bakformar i både silikon, aluminium och non-stick. Hos oss hittar du Springformar, pajformar, brödformar, muffinsplåtar och tårtformar i roliga motiv såsom bilar och fjärilar.

Tårtformar

Hitta de rätta tårtformarna hos Lyckasmedmat.se och gör baket roligare! Hos oss hittar du tårtformar i många olika storlekar och modeller, bl.a. runda, hjärtformade och fyrkantiga. Du hittar även set för t.ex. våningstårtor

Liknande tårtor

Bokstavstårta

Bokstavstårta gjord av honungskaka och fyllning med Philadelphiaost och vispgrädde

Kanin tårta

en födelsedag tårta till Lenka med hennes favorit gosedjur